2 Temmuz 2009 Perşembe

FAVORİLER


Her gün bilgisayar başında haberlerin arasında baktığım siteleri listelemek
istedim. İşte benim favorilerim

1.ntvmsnbc.com
2.wikipedia
3.odatv
4.acetobalsamico
5.goal

Virgin Radio, U2 Zagrep konserine götürüyor




13-31 Temmuz arası Virgin Radio’yu dikkatle dinleyin, sorulacak 2 sorudan 1’ne ilk doğru cevabı verin, bir arkadaşınızla U2 Zagrep konseri için yola çıkın!


Geçtiğimiz aylarda 3 boyutlu konser deneyimini sinema salonlarına taşıyan U2 aylardır beklenen 360 derece konser turnesini İspanya'nın Barcelona kentinde verdiği muhteşem bir performansla başlattı.

Barcelona'nın ünlü Nou Camp Stadyumu’nda 90 binin üzerinde izleyicinin katılımıyla başlayan konserler serisi Avrupa ve Amerika’da toplam 31 kente yayılacak ve tahminen 3 milyon civarında izleyiciye ulaşacak.

Yıllardır beklendiği halde yolu bir türlü Türkiye'ye düşmeyen grubun hayranlarına bir müjdemiz var.


Türkiye'den tam 60 şanslı Virgin Radio dinleyicisi uçak bileti, konaklama ve konser bileti dahil olmak üzere Flexi Card ve Virgin Radio ortaklığıyla bu tarihi konseri canlı izleyebilecek. U2'nun 10 Ağustos'ta Hırvatistan'ın başkenti Zagrep'te vereceği konseri yerinde izlemek isteyenlerin tek yapması gereken 13-31 Temmuz arası Virgin Radio'yu dikkatle dinlemek ve sorulacak 2 sorudan 1'ne doğru cevabı vermek. Doğru cevabı ilk veren dinleyici bir arkadaşıyla beraber U2'nun Zagrep konseri için yola çıkacak.

Sorulacak sorularla ilgili ipuçlarını 1 gün önce Flexicard.com.tr adresinde bulabilirsiniz. Bu muhteşem konseri kaçırmak istemiyorsanız kulağını Virgin Radio'da olsun...

KURALLAR:

Bu kampanyaya Türkiye dışından katılım yapılamaz.
Bu kampanyadan Doğuş Grubu çalışanları yararlanamazlar.
18 yaşından küçük talihliler, sadece ebeveynleriyle (anne veya baba) beraber bu kampanyadan yararlanabilirler.
Tüm talihlilerin en az 6 ay geçerli pasaportlarının bulunması gereklidir.
İstanbul dışından katılacak talihlilerin İstanbul’a geliş ve gidiş masrafları kendilerine aittir.
Katılımcılar 4 ve 3 yıldızlı otele sıra ile yerleştirilecektir. Yerleşim planı Virgin Radio'ya aittir.
Talihliler ödülü kazanmalarından sonraki 3 gün içinde aşağıdaki telefon numarası ve e-posta adresinden bağlantıya geçmekle yükümlüdürler.
Tel: (212) 284 0 536
Email: u2zagrep@virginradioturkiye.com

**Bu kampanyadan kazanılan haklar devredilemez. Talihlilerin yukarıdaki kurallara uymamaları veya kazandıkları haktan vazgeçmeleri durumunda sadece Virgin Radio yedek talihliye bu hakkı devredebilir.