5 Temmuz 2007 Perşembe

İletişim Fakülteleri Kamu İletişiminde Şeffaflığı Tartışıyor

Avrupa Birliği desteğiyle Hollanda, Macaristan Romanya ve Türkiye’den 5 üniversitenin iletişim fakülteleri öğrencilerini ve akademisyenlerini buluşturan “Kamu iletişiminde şeffaflık” projesi İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Gerçekleşecek.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi, 2-14 Temmuz 2007 tarihleri arasında Avrupa Birliği tarafından desteklenen ‘Değerleri olan Avrupa: Kamu İletişiminde Şeffaflık’ konulu yaz okuluna ev sahipliği yapacak. Avrupa Birliği’nin desteğiyle 3 yıldır gerçekleşen ve son olarak da Türkiye’de gerçekleştirilecek 2 hafta sürecek yaz okulu 3 Temmuz 2007 saat 09:00’da İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılacak törenle başlayacak.

IP Summer Course yurt içinden ve yurt dışından öğrenciler ve akademisyenlerin katılımıyla yaklaşık 75 kişinin aktif olacağı kültürlerarası bir proje.

Üç yıldan beri devam eden proje; Romanya, Hollanda, Macaristan ve Türkiye iletişim akademisyenlerini ve seçilmiş öğrencilerini iki hafta boyunca belirtilen konu çerçevesinde konferans, çalışma atölyesi, proje sunma gibi çalışmalarda bütünleştiren bir bilimsel buluşma niteliğinde.